2024. május 14. - Bonifác

"Politikai adócsalás" zajlik a Fidesz szerint

Magyarországon jelenleg az adócsalás egy új formája, a politikai adócsalás figyelhető meg - írja szerdai közleményében Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője.
2009. július 15. szerda 11:47 - HírExtra
Hozzáteszi: amikor az elmúlt hét évben az MSZP politikusai adócsökkentésről beszéltek, végül mindig adót emeltek."A kormány nem más, mint politikai adócsalók gyülekezete, akiknek semmi sem szent" - fogalmaz.

Cser-Palkovics szerint a június 15-i helyközi közlekedési tarifaemelés az újabb következménye annak az adóemelési csomagnak, amelyről júniusban döntöttek a szocialisták.

Az ellenzéki képviselő szerint a krízisalappal a szocialisták valójában nem az általuk bajba juttatott embereken akarnak segíteni, hanem csak a "választási pártkasszát töltik fel".
Ha nem így lenne, akkor nem hoztak volna olyan megszorító intézkedéseket, amelyek éppen a legnehezebben élő embereket hozzák még kiszolgáltatottabb helyzetbe - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását