2024. május 3. - Tímea, Irma

Megérdemli? Micsoda szexbombát fogott a focistatehetség - dögös videóval!

Tudják, ki az a Sophie Houghton? Federigo Macheda szép reményű barátnője. Hogy ki az a Macheda? Na jó, elmagyarázzuk. A bombanőveszély!
2009. július 14. kedd 09:19 - HírExtra
Az oké, hogy valakit óriási tehetségnek tartanak, még az is rendben van hogy ebből kifolyólag a Manchester United csapatában focizik, na de kérem szépen tizenhét évesen akkor se legyen már valakinek ennyire egészen szexi barátnője… Federigo Macheda, a MU olasz tehetsége mostanában ugyanis a Miss Intercontinental Liverpool 2009 cím büszke tulajdonosával, Sophie Houghtonnal jár.

Federigo Machedáról azt illik tudni, hogy Rómában született ’91-ben, ennek megfelelően az egyik nagy múltú fővárosi klubban, az SS Lazio gyerekcsapatában kezdte rúgni a bőrt. Az elképesztő tehetségnek tartott „Kiko” becenevű srácra rögtön felfigyelt a Manchester United, s 2008-ban bagóért a szigetországba édesgették az akkor még csak tizenhat esztendős szupertehetséget. Ez év áprilisában, az Aston Villa ellen vetette be először a felnőtt csapatban sir Alex Ferguson mester, ahol Macheda csereként beállva győztes gólt lőtt a 93. percben…

Na de akkor is! Sophie-nak annyira kékek a szemei, annyira szőke és annyira rendben van minden testrésze, hogy akármekkora tehetség is ez a Federigo gyerek, egészen egyszerűen nem illik hozzá.

Sophie egyébként azon kívül, hogy természetesen modellkedik – merne is mást csinálni… - most végzett el egy drámatagozatos iskolát.

Így már érthető, hogy miért mondják annyian, hogy irigylésre méltó ezeknek a futballsztároknak az élete. Ha már egy semmit nem mutató tehetségnek is ilyen bombanője van…

Kerítettünk egy videót a fentebb már említett szépségverseny döntőjéről, csak azért, hogy megleshessük, hogyan létezik a következő: a mi drágga Sophie-nknak mintha a felvételen még kisebb lenne az egyébként tényleg figyelemre méltó keble:

Forrás: HírExtra/totalprosports.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását