2024. április 25. - Márk

Sikerült! Molnár Anikó gyógyszerekkel, edzéssel és hentesfiúval csinálta meg!

Molnár Anikó újra csúcsformában van. A gyógyszerek és az edzések hatására újra jól érzi magát a bőrében és végre rátalált az igaz szerelemre is.
2009. július 13. hétfő 10:59 - HírExtra
Molnár Anikó hetekkel ezelőtt még a fekete hajú, kissé túlsúlyos, szorongó nő volt. Akkor úgy tűnt, Anikó már soha sem lesz a régi.

„Hosszú hónapokig elhanyagoltam magam. Egyszerűen nem tudtam kimozdulni a lakásból, a kocsiba is csak úgy mertem beülni, ha volt valaki mellettem, rosszul voltam, légszomj gyötört, nem értettem, mi történik velem” – számolt be erről az időszakról az
egykori Nagy Ő.

Anikó rögtön orvoshoz fordult, aki kiderítette, hogy a bombanő pánikbetegségben szenved, ezért gyógyszeres kezelésre szorul. Anikó megfogadta az orvos tanácsát, ezért elkezdte szedni a gyógyszereket, sőt, kedélyállapotának javulásával párhuzamosan elkezdett edzőterembe járni.

Azóta már jónéhány fölös kilótól megszabadult:

„Az első két hétben három kiló olvadt le rólam. Életerősnek és motiváltnak érzem magam, úgy érzem, újra elkezdődött az életem. Nincs már pánikbetegség, és a magánéletem is kiegyensúlyozott. Az egzisztenciámon persze még van mit javítani, de azt hiszem, most tényleg boldog vagyok”.

Olyannyira boldog, hogy már megtalálta élete párját is.

„Nagyon sokat segít, hogy olyan férfi van mellettem, mint a párom. Szerencsére nem
kellett látnia, milyen egy pánikbeteg nő, hiszen amikor megismerkedtünk, a gyógyszerek már segítettek kontrollálni a betegségemet. Nagyon rendben érzem mostanában az életemet, és csak azt kívánom, maradjon mindig ilyen!”

Anikó élete tehát újra sínen van, ami a külsején is meglátszik: a formás idomok mellett ugyanis a hajszíne is változott: újra szőke lett!
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. július 13. 11:31
Majd ha 2 hónap mulva megint eltünik a média hirekből,ujra beteg lesz.És megint kitalál valamit,hogy beszéljenek róla.Szeritem fesse vörösre a haját, és tegyen fel kék kontakt lencsét!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását