2024. május 5. - Györgyi

Molnár Anikó kutyákkal dolgozik és temetőt nyitna

Az eleddig tévés szerepléseiről, pasijairól, szexbotrányairól, esze hiányáról és legfőképp melleiről híres Molnár Anikó most munkát talált.
2009. június 17. szerda 12:29 - HírExtra
Molnár Anikó celeb léte után úgy látszik megtalálta élete értelmét. Igaz , ezúttal is marad az ebeknél, ám most azoknál, akikkel van is értelme foglalkozni. Történetesen a pomázi kuytaéletet próbálja felrázni, hogy az ebek ne érezzék olyan kutyául magukat. Így kapott egy saját rovatot az egyik helyi lapban, ahol írhat a témáról és tervezi kutyakiképzővé való átképzését is - no meg luxuskutyaházak eladását.

Sőt, kisállattemetőt is akar nyitni, hisz saját kutyája is a dögkonténerben végezte. - Néhány hónapja meghalt a kutyám, nagyon öreg volt már. Bejártam az egész környéket, hogy megtudjam, mit csináljak a tetemmel, ugyanis nincs olyan szervezet, amelyik ezzel foglalkozna. Végül a dögkútba, azaz dögkonténerbe került. Rendkívül méltatlan búcsúzás volt egy olyan kutyától, aki több mint egy évtizedig volt a hű társam. Akkor határoztam el, hogy megoldást kell találni erre a problémára - mondta szomorúan Anikó. Természetesen terveiben szerelme és anyja is támogatja - bár lehet a kuytulikkal nem lesz annyit a sajtó címlapján, mint eddig, így ismét kitalál valamit.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását