2024. április 20. - Tivadar

Családi dráma! Elképesztő fordulat Delhusa Gjon gyermekének ügyében!

Miközben Delhusa Gjon és expornós exélettársa veszekedik, nevelt lányuk az intézetben sínylődik. Vajon mikor kapja végre meg a tizenöt éves lányt Delhusa?
2009. július 13. hétfő 11:59 - HírExtra
Nem most kezdődött már a Delhusa Gjon és egykori élettársa, a volt pornós, Melinda közötti botrány. A felek a tizenöt éves Andreáért marakodnak.

– Megnehezíti a helyzetemet, hogy a törvény szerint nem vagyok jogi személy a gyermek életében – mondta a Blikknek az albán származású énekes. – A gyámhatóság a legjobbat akarja a gyereknek. Elég nagy érvek kellenek ahhoz, hogy egy szülőtől elvegyék a gyerekét, hiszen a gyámosok úgy próbálnak helyes megoldást találni, hogy a gyerek ne sérüljön lelkileg, és lehetőleg ne szakítsák el őket a szüleiktől, rokonaiktól. Melinda nem kapta meg az ideiglenes gyámságot, helyette a befogadóotthon egyik szakképzett munkatársa lett az… Én az esélytelenek nyugalmával indultam, mivel jogilag a törvény előtt nincs közöm a gyerekhez, ennek ellenére ez a lépés pozitív rám nézve – magyarázta az énekes.

Azaz Gjoni nagyon közel került a lányhoz. Na, de az feltétlenül jó, hogy Andreát elszakítják anyjától?
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

NewMan
2009. július 14. 03:58
Mi az, hogy "Delhusa Gjon lánya"???...
Neki NINCS LÁNYA!
10 évig volt élettársa a gyerek anyja, de nem éltek együtt és ezalatt a 10 év alatt Delhusa le se sz.rta a kislányt. Most, hogy helyes kis kamaszlány lett, hirtelen "pátyolgatni" kezdte, szeretné megszerezni az anyjától.
Persze könnyű ezt elérni drága ajándékokkal és modell-karrier ígéretével (az anya tudta nélkül benevezte egy fürdőruhás modell-versenyre)...
Undorító, amit ezzel a hiszékeny kislánnyal művel.
Sajnos, tényleg a pénzével és az ismeretségi körével csatázik, naponta újabb hírekkel bombázza az újságokat, amit az anya nem tud megtenni (nem is akar)... Így aztán Delhusa oltári hazugságai terjednek mindenfelé... Vajon miért nem a saját gyerekeivel foglalkozik, akiket elhagyott?... Vajon nekik is csodás szobát épít az engedély nélkül felhúzott házában? Dehogyis! Delhusa jelenti a legnagyobb veszélyt a kislány számára, azonnal eltiltanám a gyerektől!
Venyigeszu
2009. július 13. 23:23
gunners14!

Ha értenéd is amit olvasol, akkor nem kérdeznél hülyeséget.
Ha Delhusának a pénze dominálna, már rég nála lenne a gyerek.
Azért vették el az anyjától, mert az alkalmatlan a gyereknevelésre ( és nem csak azért, mert egy f@szcibáló pornós k*rva).
Phil Ivey
2009. július 13. 12:18
A múltkor meg arról szóltak a hírek, hogy engedély nélkül építette fel a házát ez az énekesnek nevezett valami, most meg itt van ez a gyanús ügy, szerintem Delhusa azt képzeli magáról, hogy egy magyar celeb mindent megtehet. Sajnos részben igaza van.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását