2024. május 4. - Mónika, Flórián

Háború! Delhusa Gjont kikészíti szuperszexi exnője

Nincs könnyű helyzetben Delhusa Gjon. Az újabb slágerek megalkotása helyett exbarátnőjével kénytelen háborúzni.
2009. május 19. kedd 11:59 - HírExtra
Delhusa Gjon tíz évig volt együtt a korábban a pornóiparban is dolgozott Melindával, mígnem tavaly szakítottak. A szakítás ellenére Melinda továbbra is ragaszkodott Gjonihoz, de ő már nem akarta látni az egykori a szerelmét. Melinda ezek után rágalmak tömegét zúdította Delhusa fejére.

„Melinda rágalmazásaiból kezd elegem lenni, egy szó sem igaz például abból, hogy sósavval öntöztettem volna a virágait, a liliomtiprás vádja is nevetséges. A legszomorúbb ebben, hogy a lányát használja fel arra, hogy engem befeketítsen. Számára nem a gyerekről szól a történet, hanem rólam, ellenem. Ott hibáztam, hogy a szakítás után túl közel engedtem magamhoz, ő pedig azt hitte, hogy megint járunk” – árulta el a Borsnak az énekes.

„Gyermekveszélyeztetés, becsületsértés és rágalmazás miatt feljelentettem. Még szüzességi vizsgálatot is kénytelen voltam kérni, hogy cáfoljam Melinda szörnyű vádjait.
Andreát már többször átadtam a rendőrség előtt az anyjának, utoljára tegnap délután, de ordibálásba kezdett, ezért inkább hazajöttem. Egy óra múlva Andrea ismét nálam jelent meg, mivel itt van otthona, az anyja házának ajtaja pedig be van zárva. Melinda ellen egyébként már elmeszakértői vizsgálatot kértünk” – tette hozzá szomorúan Gjon.

De saját magánál is jobban félti a lányt:

„Andrea idegeit megviselik a történtek, ilyen körülmények között képtelen tanulni, iskolába nem jár. Igaz, hogy évek óta én vagyok a nevelőszülője, de a hivatalos gyámja nem. Ezért most azon vagyunk, hogy érvényesítsük a lány útlevelét, hogy vissza tudjon menni Erdélybe, ahol menedéket találna a nagyszüleinél” – mondta el a megoldást
Delhusa Gjon.

S hogy mit mond erre az egykori kedves?

„Gjon valóban odahozta a lányomat, de aztán eltűntek mind a ketten, amíg én vallomást tettem. Nem hagyom annyiban a dolgot, kötelessége haza engedni hozzám Andreát, mert én vagyok az anyja” – jelentette ki Melinda.

Minden bizonnyal hallunk még róluk…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását