2024. május 3. - Tímea, Irma

A továbbjutásért küzdhet a Haladás

A Szombathelyi Haladás kedden a továbbjutás reményében kelt útra Kazahsztánba, ahol csütörtökön egygólos előnyét próbálja megőrizni az Irtis Pavlodar együttese ellen.
2009. július 8. szerda 14:15 - HírExtra
"Egészen más jellegű mérkőzés vár ránk Kazahsztánban, mint amilyen a szombathelyi meccs volt" - fogalmazott elutazás előtt Csertői Aurél, a Haladás trénere. "Ellenfelünk a Rohonci úton kizárólag a védekezéssel fogalakozott, ám hazai pályán vélhetően egyből nekünk esik majd, és megpróbálja minél előbb ledolgozni a hátrányát."

A szakember szerint a sikerhez alapelvárás, hogy gárdája masszívan és hiba nélkül védekezzen, ugyanakkor hozzátette, csak akkor juthatnak tovább, ha sikerül gólt szerezni.
"A Pavlodar támadni fog, így nekünk is lesz területünk helyzeteket kialakítani, csak nem szabad eltékozolni a lehetőségeket. Nem lesz könnyű kipihenni a 11 órás repülőút és a négyórás időeltolódás fáradalmait, de nincs mit tenni, ezekkel a körülményekkel meg kell birkóznunk" - beszélt a várható nehézségekről Csertői.

A tréner arról is beszámolt, hogy mindenki egészséges, az első meccsen kisebb bokasérülést szenvedett Molnár Balázsra is számíthat. Megjegyezte: "mi várhatjuk kedvezőbb helyzetből a visszavágót, képesnek érzem csapatomat a továbbjutásra".

A magyar csapat meccsén kívül további 22 visszavágót rendeznek csütörtökön az UEFA Kupát felváltó Európa Liga selejtezőjében. A bajnoki ezüstérmes Újpest a második, a kupagyőztes Budapest Honvéd pedig a harmadik fordulóban kapcsolódik be a sorozatba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását