2024. április 25. - Márk

Tottenhamben edzőváltás történt

A Tottenham Hotspur labdarúgóklub vezetői szombat éjjel hivatalos közleményben is megerősítették: Juande Ramos lett a csapat új vezetőedzője. A korábbi menedzsert, Martin Jolt csütörtök éjszaka rúgták ki, miután a londoni csapat hazai pályán kapott ki a G
2007. október 28. vasárnap 11:23 - Hírextra
Ramos pénteken lemondott a Sevilla vezetőedzői posztjáról, ezzel is megkönnyítve az átigazolást. A közlemény szerint a spanyol szakember 2011-ig írt alá a londoni csapathoz.

Jol csapata rendkívül rosszul kezdte a szezont, a Tottenham jelenleg 10 forduló után mindössze hét ponttal a 18., kieső helyen áll a bajnokságban. A vezetőknél pedig a csütörtök esti, Getafe elleni UEFA-kupa vereség jelentette az utolsó cseppet a pohárban.

Juande Ramos 2005-ben igazolt a Sevillához. Irányítása alatt zsinórban kétszer megnyerték az UEFA-kupát, begyűjtöttek egy Spanyol-, és egy Európai-szuperkupa, valamint egy Spanyol-kupa győzelmet is.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását