2024. április 25. - Márk

Szörnyű celeb élet, a megasztárosé!

Aggodalomra adhat okot, hogy Fekete Dávid túlhajszolja magát. Hiszen egyik fellépésről rohan a másik celeb partiba, onnan pedig a következő koncertjére.
2009. július 7. kedd 09:29 - HírExtra
Amióta elkezdődött, majd véget ért a Megasztár negyedik szériája, azóta Fekete Dávid igazi kis hírességnek számít hazánkban. Tini lányok százai rajonganak érte, sikongatnak a fellépésein, és a cd-it is veszik, mint a cukrot.

Dávid is élvezi a celeb életet, mert minden buliban ott van, ahol csak egy hazai sztárnak ott kell lennie. Ennek ellenére még sincsen annyira oda értük, de mégis megjelenik majd’ mindegyiken. Annyira elfoglalt, hogy még egy hosszabb nyaralásra sem tud elmenni az idén.

- Mondhatom, hogy majdnem minden hétvégén fellépésekre járok, szóval nem tudom hogy mikor, de talán akad idő egy pár napos pihenésre. Olyan sok szép hely van Magyarországon, minek külföldre menni? Arra gondoltam, hogy a Balatonon töltök majd el pár napot. - nyilatkozta Fekete Dávid.

Nem egy party herceg

Partyk, fellépések, igazán elfoglalt a fiatal énekes, nem is olyan régen még barátnőjével is szakított.

- Szeretek partyzni, de mégsem annyira. Nem biztos, hogy ez alkalommal sokat fogok bulizni, inkább megyek haza, hiszen tényleg nagyon sok dologgal foglalkozom egyszerre, és kell a pihenés. - mondta el Fekete Dávid, aki hozzáteszi: nem csak celeb eseményeken, hanem normál bulikon is szívesen vesz részt.

Már csak egy barátnő hiányzik az oldalára…
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását