2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ronaldo büszke, hogy ő a legdrágább

Cristiano Ronaldo azt mondta, nagyon boldog, s büszke rá, hogy ő lett "a történelem legdrágább labdarúgója".
2009. július 7. kedd 10:07 - HírExtra
A Real Madrid új szerzeménye erről első madridi sajtótájékoztatóján beszélt, amelyet az után tartott, hogy hétfő este hatalmas csinnadratta közepette hivatalosan is bemutatták őt mint a spanyol királyi gárda játékosát. A portugál támadó azt is kijelentette, hogy élete legboldogabb pillanatait élte át fogadtatásakor, amely 80 ezer szurkoló előtt zajlott a Santiago Bernabéu Stadionban. A hihetetlen méretű érdeklődés egyfajta világcsúcsot is jelent, hiszen hasonló eseményen korábban a "saját" világsztárra kíváncsi drukkereket illetően Diego Maradona vitte a prímet, amikor is az argentinok egykori klasszisának 1984-es bemutatásakor 75 ezren foglaltak helyet a nápolyi stadionban.

"Ha egy klub nagy játékosokat akar, azokért fizetni kell. Ám megértem azokat, akik szerint ez nem normális dolog" - mondta a múlt évi aranylabdás Ronaldo arról, hogy a Real Madrid 94 millió euróért vásárolta meg őt a Manchester Unitedtől, miáltal - 13 milliós évi fizetés mellett - minden idők legdrágább, azaz legtöbbe kerülő futballistája lett.

"Hihetetlen az egész. Nem gondoltam volna, hogy tele lesz a stadion. Egy gyermekkori álmom válik most valóra. Amikor ünnepeltek az emberek, a családomra, anyámra és apámra gondoltam" - mondta a 24 éves Ronaldo.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását