2024. május 19. - Ivó, Milán

Önként ment a jardra a pesti bankrabló

Önként jelentkezett a rendőrségen az a férfi, aki késsel próbálta meg kirabolni az egyik fővárosi bankfiókot kedd reggel, ám pénz nélkül menekült el a helyszínről.
2009. július 7. kedd 20:36 - HírExtra
A támadó nem sokkal kilenc óra előtt lépett be a XII. kerületi Böszörményi út egyik pénzintézetébe; a pultnál ülő ügyfél nyakának kést szorított, és arra szólította fel az alkalmazottakat, hogy a hozzájuk dobott táskába tegyék a hozzáférhető pénzt - mondta még reggel Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek. A biztonsági őrnek azonban sikerült közbeavatkoznia, mire a férfi zsákmány nélkül egy személygépkocsival menekült el a helyszínről.

A rendőrségi honlapon közzétett délutáni tájékoztatás szerint a kerületi kapitányság és a rablási osztály nyomozói rövid időn belül azonosították az elkövetőt, és megkezdték a felkutatását.

A 30 éves férfi, amint értesült arról, hogy a nyomozók már keresik, nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után önként jelentkezett a rendőrségen. Kihallgatása őrizetbe vétele mellett megkezdődött - közölték.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását