2024. május 5. - Györgyi

Jegyek augusztustól a magyar vb-selejtezőkre

Leghamarabb augusztus első felében kezdődhet meg a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott svédek és portugálok elleni, szeptemberi világbajnoki selejtezőmérkőzésekre.
2009. július 7. kedd 14:06 - HírExtra
A magyar szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint a jegyárak megállapítása is még folyamatban van, tekintettel a Puskás Ferenc Stadionban zajló lelátóbővítés részleteinek egy-két bizonytalanságára.

Az augusztus 12-i, Románia elleni barátságos találkozóra ugyanakkor már jól fogynak a belépők, a májusi elővételi akció során 6000 tikett talált gazdára, s az árusítás múlt szerdai kezdése óta is nagy az érdeklődés.

A román szövetségtől származó hírek szerint a meccs iránt óriási az érdeklődés, máris több, mint félszáz újságíró és fotós jelezte, hogy tudósítani szeretne a Puskás Stadionból.
Az MLSZ a román szövetséggel közösen - áprilisi bejelentésüknek megfelelően - megkezdte az előkészületeket annak érdekében, hogy a barátságos találkozón méltóképpen emlékezzenek meg Marian Cozmáról, az MKB Veszprém február 8-án brutálisan meggyilkolt világhírű kézilabdázójáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását