2024. június 17. - Laura, Alida

Jacko temetése nézettséget fog dönteni

A világ egyik legnézettebb televíziós közvetítése lehet Michael Jackson keddi búcsúztatása, a ceremónia szervezői több száz millió nézővel számolnak. Közben a világ minden tájáról özönlenek a rajongók Los Angelesbe, a kisorsolt jegyeket már internetes árverésen kínálják.
2009. július 6. hétfő 21:31 - HírExtra
A helyi idő szerint délelőtt 10 órakor (közép-európai idő szerint 19 órakor) kezdődő búcsúztatás élő közvetítésének jogait a Jackson família ingyenesen kínálta fel a televíziós csatornáknak. A ceremóniát az interneten is végigkísérhetik az érdeklődők.

Los Angelesbe már vasárnap este összegyűltek a világ minden szegletéből érkező rajongók, virágzik a szuvenír üzlet. A pop királyának visszatérését szervező AEG csoport tulajdonában lévő, a búcsúztatás helyszínéül szolgáló Staples Center előtt sorokban álltak az emberek, hogy egy óriásplakátra felírhassák Jacksonnak szóló üzeneteiket.

A ceremóniára, illetve a közeli Nokia Theaterbe, ahol élőben közvetítik kivetítőn az eseményt, 17 500 belépőt sorsoltak ki. A Staples Centerbe szóló jegyek némelyikét már az interneten kínálják árverésre, az ár akár a 100 ezer dollárt is elérheti.

Nagy-Britanniában a légitársaságok valóságos rohamról számoltak be az Egyesült Államokba induló járatok esetében. A Virgin társaság szerint a napokban az USA nyugati partjára érkező járatok mindegyike tele van. "A Los Angeles-i, San Franciscó-i és Las Vegas-i gépek zsúfolva vannak Michael Jackson-rajongókkal" - nyilatkozta a cég egyik szóvivője. A British Airways szintén "jelentős tömegekről" számolt be. A sajtó szerint Nagy-Britanniából várható a legtöbb külföldi a keddi eseményre.

Eddig mindössze maroknyi olyan tévés eseményt tartanak számon, amelyek egy pillanatra visszatartották a világ lélegzetét. Sokan ezek közé sorolják John F. Kennedy meggyilkolását 1963-ban, az első Holdra szállást 1969-ben, valamint Diana hercegnő temetését 1997-ben. Utóbbi nézettségét a BBC 2,5 milliárdosra becsülte. II. János Pál pápa négy évvel ezelőtti temetését szintén több milliárd tévénéző kísérte figyelemmel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2009. július 7. 12:25
11:02 O.Zsu', és a "Sejszel szigetek"... Scheisse(l)? Scheiße(l)? ;-))
http://www.google.hu/search?q=Seychelles-szigetek++++++(ejtsd%3A+szesel)&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_huHU244HU244&aq=t
...
2009. július 7. 12:25
11:02 O.Zsu', és a "Sejszel szigetek"... Scheisse(l)? Sceiße(l)? ;-))
http://www.google.hu/search?q=Seychelles-szigetek++++++(ejtsd%3A+szesel)&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_huHU244HU244&aq=t
...
2009. július 7. 07:00
tags: MMR, Lendva, MMR, Lendva,
MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva,
MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva....
Beolvasták a cikket - érdekes módon szinte teljesen szöveghűen aki máskor inkább úgymond 'elmeséli' a hírt. Ám ez már a 3. eset, hogy evvel foglalkozik egy héten belül. Úgy láCCik ez nagyon 'téma' nála... ;-) ;-P
És még amiket mondott ma reggel? Pl.: "Hremélem, Hlegalábbis, napF, Hrészletesebben, "dílután" közöttiH, fólyamatos, fHancia = kissé így 3X is, -tHSZ szóvég = kifújós... ;-P akitSSZ, a mete(o)rológi' intézet! (sic!), ezen a Hreggelen, STB. ...
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=514819
http://www.hirsarok.hu/kulfold/Michael_Jacksont_a_bucsuztatas_elott_eltemetik
stb. ...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását