2024. április 26. - Ervin

Erkölcstelen énekesnő! Ledobta ruháit a siker érdekében

Lady GaGa tényleg nem szégyenlős, mert az egyik magazin kérésére megszabadult az összes ruhájától.
2009. július 6. hétfő 12:29 - HírExtra
Ha nem tudod, hogyan legyél még híresebb, és a tehetséget sincsen meg hozzá, akkor legyél botrányhősnő, aki minden napra szolgál valami megdöbbentővel. Valószínűleg így gondolkozik Lady GaGa is, mert a múlt héten folyamatosan tőle volt hangos a világsajtó. Egyszer mutogatta magát, majd felszedte részegen a legjobb barátnőjét.

Hogy most mivel is borzolta a kedélyeket? Fotósorozatot készített magáról, méghozzá meztelenül. Többször is nyilatkozta már, hogy ő bizony nem szégyenlős. A képek a V magazinnak készültek, s az énekesnő csak egy fém kalapot visel a fején. Állítólag ezt a nagyon ronda fejfedőt ő találta ki, mert így kevésbé érezte magát pucérnak.

- GaGa laza, őt nem lehet zavarba hozni, nem érdekli semmi, és nagyon szeret a középpontban lenni. – mesélte róla az egyik fotós.

A magazin most júliusban fog megjelenni, de nemcsak egyedüli hírességként fog benne szerepelni, hanem többek között fotózkodott Cameron Diaz is a V-nek. Ennek ellenére ő mégsem dobta le a ruháit, hanem megmaradt az ízléses fehérneműknél.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását