2024. március 29. - Auguszta

A Barátok közt kirúgta szereplőit

Újabb szereplők válnak ki a népszerű magyar sorozatból, a Barátok köztből, ezúttal a tiniken van a távozás sora. Az Emmát alakító Marenec Fruzsina, és az új Noémit játszó Gonda Kata kénytelen elhagyni a Mátyás Király teret.
2009. január 15. csütörtök 12:00 - Hírextra
A fiatal lányokból mostantól híján lesz a Barátok közt, még csak az év elején járunk, de már is felmondtak két munkatársuknak Marenec Fruzsinának és Gonza Katának. Mind kettőjüket váratlanul érte ez a hír, hiszen senki sem számított erre. Fruzsina karaktere nagyon népszerű, Kata pedig még csak 9 hónapja alakítja Noémit.

Senki sem érti a két lány távozását

A hír nagyon megdöbbentette Fruzsinát, hiszen Emma most kezd igazi nővé érni, és úgy érezte, hogy rá még sok történet és izgalom fog várni. Ehelyett kénytelen szakítani a sorozattal. Fruzsinának már öt éve biztos munkahelyet nyújtott Emma szerepe, a Barátok közt volt a második otthona. Az első napok nehezen teltek, mikor megtudta, hogy mennie kell, de most már bizakodik. Reméli, hogy majd a médiában el fog tudni helyezkedni, mert nagyon érdekli a műsorvezetés, szeretne továbbra is képernyőn maradni.

Gonda Katát még inkább meglepte, hogy kiírják a sorozatból, hiszen ő még csak 9 hónapja alakítja Noémi karakterét, tavaly váltotta az akkor távozó Csifó Dorinát. Igyekezett jól játszani szerepét, nem hiszi, hogy emiatt válnak meg tőle és Noémi karakterétől. Úgy érzi a nézők elfogadták őt, mint új Noémi, a visszajelzések is pozitívak voltak. Próbálja ő is a dolog jó oldalát nézni, távozásával több ideje lesz a Táncművészeti Főiskolára, és a színiiskolára is. Az álma neki inkább a színpad, és bízik benne, hogy lesz majd lehetősége bizonyítania is, mint igazi színésznő.

Kalamár Tamás, a sorozat producere igazából nem indokolta meg a két lány elbocsátását. Csak annyit mondott, hogy ilyen szomorú döntések mindig is voltak és lesznek is a Barátok köztben. Egy időre kénytelenek megválni a kollégáktól, de előfordulhat, hogy majd idővel újra felbukkannak a Mátyás király téren.

Magyarázat tehát nincsen, senki sem tudja igazán, hogy miért is kellett a két népszerű lánynak távoznia a sorozatból. Most már túl vannak a kezdeti sokkhatáson, s igyekeznek pozitívan állni a jövő felé, és sorozatbeli énjüket maguk mögött hagyva élik tovább az életüket.
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását