2024. április 19. - Emma

Hoppá! Ördög Nóri a VIVA TV-ben?

El tudják képzelni Ördög Nórit a fiatalok számára kitalált, gagyi zenéket és még gagyibb műsorokat sugárzó VIVA TV-n? Nem? Íme Ördög Nóri esete a vivásokkal!
2009. július 1. szerda 16:59 - HírExtra
Van ennek a VIVA TV-nek egy műsora, ami állítólag „meglepő, vicces, érdekes és izgalmas jeleneteket mutat be nap mint nap”, Tekercs címmel adják. Egyfajta retro, best of műsor. „Az elmúlt 12 év legemlékezetesebb jeleneteiben feltűnnek a csatorna egykori műsorvezetői, de azok a sztárok is számíthatnak meglepetésre, akik szerepeltek valaha a VIVA képernyőjén”, s hogy milyen az élet: ördög Nóri bizony szerepelt, sőt műsorvezető akart lenni a zenetévénél.

Nórinak ezek szerint minden álma az volt, hogy az őskori vivás időkben indítsa el tévés pályafutását. Csakhogy az azóta már magánéleti ügyei miatt celebbé vált kislány hiába volt már akkor is bájos, a bírák választása végül másra esett, más kezdhette el a képernyős karrierjét.

Ugyancsak jelentkezett annak idején a megasztáros Pál Tomi, a kilencvenes évek egyik divatbalesete miatt erősen hidrogénezett hajjal. Sőt, Milo, a Való Világ egykori szereplője is megpróbált bekerülni a zenetévébe, de hogy, hogy nem, neki sem sikerült.

Persze, ha az ember fiának mindössze egy ilyen mondatra futja születése történetét mesélve: „Amikor apukám egyesítette locsolócsövét édesanyám méhkaptárával”…
Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását