2024. május 20. - Bernát, Felícia

Britney beégett

Britney Spears gúny és nevetség tárgya lett a Music Tv díjátadó gáláján vasárnap este Las Vegasban. A kissé molett kétgyermekes anyuka, fekete bikiniben és térdig érő, magas szárú csizmában lépett fel táncosok karéjában, készülő lemezéről mutatta be a Gim
2007. szeptember 10. hétfő 15:48 - Hírextra

A közönség és a szakma egyértelmű kudarcnak ítélte a várva-várt visszatérést, kifogásolták az énekesnő külsejét, öltözékét és magát az előadást is: az énekesnő lagymatag, alig táncol, de próbál magabiztosnak mutatkozni.

Britney-t egyetlen díjra sem jelölték, aminek elsősorban az az oka, hogy utoljára 2003-ban adott ki lemezt In the Zone címmel, de ez az album sem volt igazán sikeres. Ezzel szemben Spears volt barátja, Justin Timberlake négy szobrocskát is begyűjtött, többek közt ő lett az év legjobb férfi előadója.

Britney Spears kemény időszakon esett át: elvált második férjétől, Kevin Federline-tól, akitől két gyermeke van, vadul bulizott, furcsán viselkedett, többek közt kopaszra nyíratta a fejét, alkoholfüggőség miatt többször kezelték rehabilitációs intézetben, közben folyamatosan a média kereszttüzében volt, és van ma is.

Idén márciustól kezdett el rövidebb koncerteket adni éjszakai klubokban, és új lemezén dolgozik, de hogy mikorra várható a megjelenése, azt még nem tudni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását