2024. április 29. - Péter

Durva zaklatás! A műsorvezető egy őrült karmai között!

Bajba került a csodaszép Horváth Éva! A műsorvezetőnőt egy elvakult rajongója tartja rettegésben. Pánik, félelem és rettegés – mi lesz az őrült sorsa?
2009. június 30. kedd 14:39 - HírExtra
Pedig minden olyan szépen kezdődött…

Horváth Éva, a Cool TV műsorvezetője akár még élvezhetné is nyári elfoglaltságát – mint ismeretes, a modellből lett tévés szépség a Balaton parton dolgozik a nyáron. Csakhogy felbukkant a parton egy őrült rajongója, aki régebben már gondot okozott Évának.

– Eddig csak levelekkel bombázott, amelyekben azt írta, hogy velem tudja kizárólag elképzelni az életét – mesélte az esetet Horváth. – Amióta együtt vagyok a párommal, fenyegetőzésbe csaptak át sorai. Itt lakik valahol a közelben, így minden áldott reggel felbukkan, és leskelődik utánam – mondta a szexi műsorvezető.

Csakhogy egy őrültet nem egyszerű lekoptatni, Éva persze számíthat a stáb segítségére is. Kell is, a srác ugyanis egyre elborultabb arccal ácsingózik Éva után.

– A tekintete olyan zavaros, minden kitelhet tőle, és ezt mások is észrevették. Nem tudom, mire képes, de félek. Nem merek egyedül sétálgatni a Balaton-parton – árulta el Horváth.

Az elvakult rajongót komolyan kell venni, ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy még a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor forgatásán felhívta az Évával együtt szereplő Bárdosi Sándor édesanyját, és figyelmeztette, hogy fia bánjon megfelelően Évával.

Lehet, hogy az egykori birkózó, Bárdosi Sándor kellene ide, megoldani az ügyet…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását