2024. május 5. - Györgyi

Kőkemény! Fokozott rendőri ellenőrzés

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság a hétvégén fokozott ellenőrzést tartott a folyón; ezen idő alatt kirívó szabálytalanságot nem tapasztalt, kisebb ügyekben 27 esetben indított eljárást - közölte a rendőrség a jelentések összegzése után vasárnap az MTI-vel.
2009. június 29. hétfő 07:01 - HírExtra
A pénteken Szolnokon, szombaton Kiskörén, valamint vasárnap Szegeden végrehajtott akció célja az volt, hogy a nyári idegenforgalmi szezon beköszöntével felhívják az emberek figyelmét az idevágó szabályok betartására - tette hozzá Horváth Róbert rendőr őrnagy.

A rendőrök többek között megállították a vízen és a gátakon közlekedőket, megvizsgálták a járművek műszaki állapotát és felszereltségét. Felkeresték a horgászhelyeket, és átnézték a kikötőket is.

Az akció során 433 embert, 301 járművet, valamint 22 kikötőt és úszóművet ellenőriztek. Huszonhét esetben kellett kisebb szabálysértésekért eljárást indítani, többségében a hajózási szabályok be nem tartása miatt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását