2024. május 3. - Tímea, Irma

Halálos kiruccanás

Tragédiába torkollott 4 fiatal balatoni nyaralása. A hecc kedvéért elkötöttek egy vízibiciklit, mely a tó közepén elsüllyedt és egyikük vízbe fulladt.
2009. június 29. hétfő 18:19 - HírExtra
Nagy valószínűséggel sosem felejti el nyaralását az a három fiatal, kiknek a napokban fulladt bele társuk a Balatonba. A társaság a poén kedvéért elkötött egy vízibiciklit késő éjszaka és csónakázni indult. Azt azonban nem vették észre, hogy a leeresztő dugót a tulajdonos szakszerűen eltávolította így a jármű 80 méterre a parttól elkezdett süllyedni.

A segélykiáltásokra egy horgászó férfi, Schlosser Tamás lett figyelmes, aki a csónakjával megpróbált a fiataloknak segíteni. Hárman a partra tudtak úszni, de egyik társuk G. István a vízbe fulladt. – Alig ötven-száz méterre lehettek tőlem, mikor meghallottam a segélykiáltást. Több mint egy órán át a csónakomból tartottam a vízibiciklit, hogy teljesen ne süllyedhessen a fenékre.- mondta Tamás a Blikknek.

A férfi még elmondta, hogy szerinte a társaság erősen ittasnak tűnt. A rendőrség szabálysértési eljárást indított az ügyben és vizsgálják a baleset körülményeit.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását