2024. május 14. - Bonifác

Újabb fejlemények a modellgyilkosságban!

A modell megölésével vádolt Adriennt elszakították családjától és barátaitól azzal, hogy áthelyezték a mélykúti börtönbe. A család szerint ezzel a lépéssel próbálják megtörni a lányt, aki ártatlannak vallja magát az ügyben.
2009. június 26. péntek 14:09 - HírExtra
Áthelyezte a büntetés-végrehajtás T. Adriennt a Budapesttől több, mint 100 km-re lévő mélykúti fogdára. Sz. Dézi megölésével vádolt lány teljesen megtört, mikor megtudta, hogy elviszik a fővárosból, messze a családjától és barátaitól. A fiatal lány ügyvédje és apja sem örült ennek a ítéletnek. Az ügyvédje szerint csakis pszichológiai hadviselésről lehet szó.

Az új környezettől várják többen, hogy Adrienn megtörjön és beismerő vallomást tegyen. Az édesapa sem ért egyet a hozott döntéssel.

– Adrienn lelkileg nagyon labilis, ezzel azonban a börtönben egyáltalán nem törödnek. – panaszolta az apa a Borsnak. Nem tudni, hogy az új börtön miatt megváltoztatja a modell eddigi állítását, hogy ő egy ujjal sem nyúlt Dézihez.

Adrienn szerint gyilkosságért B. László a felelős, ő maga pedig csak egy áldozat , akit a barátja kényszerített, hogy legyen a cinkostársa. Az biztos, hogy ez az ítélet nem segített Adriennek , mert így nehezebben tud majd konzultálni ügyvédjével, és nem tudni milyen fogadtatásban részesül, majd új lakhelyén.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. június 26. 15:05
milyen világot élünk a rabok döntik el hol kivánnak börtönben lenni ha nem ott ahol képzelik irány az ügyvéd
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását