2024. április 29. - Péter

Pikáns helycsere! Zimány Linda az új Bódi Sylvi

Zimány Linda összejött egy gazdag fiúval. Ez már önmagában is hír lenne, viszont a srác korábban Bódi Sylvi barátja volt.
2009. június 26. péntek 13:09 - HírExtra
Bódi Sylvinek jó az ízlése. Ezt nem mi, hanem a celebtársai mondják, illetve bizonyítják azzal, hogy a volt pasijait sorra felszedik.

Korábban Debreczeni Zita jött össze egy gazdag milliárdos ex-Sylvi-baráttal, most pedig egy újabb gyönyörű celeb, Zimány Linda csábította el Bódi Sylvi másik korábbi barátját.

Zimány Linda alig egy hónapja jár együtt a brókerrel, Kaló Dénessel. Kaló a pókervilágban ismert figura, sőt, az egyik legjobb magyar játékos: tavaly például több mint 300 milliót nyert a legendás monte-carló-i pókerversenyen.

Az egyik bulvárlap kérdésére Linda megerősítette az értesülést: gyengéd szálak fűzik Déneshez. De ennél többet nem akart közölni a nagy nyilvánossággal.

„A párom egy civil ember, a kapcsolatunk friss, és tiszteletben kell tartanom a kérését, így nem nyilatkozom kettőnkről senkinek” – mondta határozottan a celeb.

De mit szólt a románchoz Bódi Sylvi?

„Bevallom, meglepődtem, de ez is csak azt bizonyítja, hogy jó ízlésem van, hiszen a modelltársaim szívesen választanak társat maguknak a volt barátaim közül. Örülök, hogy én már nem ebben a körben keresek párt magamnak, mert ez kezd kissé belterjes lenni. Az azért nekem kicsit furi, hogy az öcsém volt barátnője most az én exemmel van együtt” – bontotta ki a történet szálait Sylvi.

(A celeb egyébként arra az időszakra utalt, amikor Linda több mint egy évig Sylvi testvérének, Bódi Attilának volt a partnere.)

A magyar celebvilág gyönygszemei…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását