2024. április 20. - Tivadar

Félelmetes! Bódi Sylvi farkasszemet nézett a halállal

Az egyik legszebb magyar playmate majdnem a legrosszabbul járt, pedig ő csak kikapcsolódni akart. Egy szörnyű baleset lett a vége.
2009. június 24. szerda 13:10 - HírExtra
Bódi Sylvi éppen az Omszki-tavon wakeboardozott, amikor elhibázott egy szaltót, és az esés következtében eltört a bordája. Olyan erővel csapódott a vízre a gyönyörű modell, hogy egy pár percig nem is tudott megmozdulni. A vele lévő barátai nagyon megijedtek, de végül szerencsére gyorsan cselekedtek és kihúzták Sylvit a vízből.

A playmate nagyon szereti ezt a sportot, de a jövőben valószínűleg sokkal óvatosabb lesz majd.Persze ehhez az kell, hogy mihamarabb felépüljön a csonttörésből.

A Borsnak már mosolygósan nyilatkozott a pár órával később még a halállal farkasszemet néző lány.

„Egy rámpáról ugrattam, különleges szaltót kellett volna végrehajtanom, de elrontottam, és elképesztően szerencsétlenül estem. Rettenetes fájdalmat éreztem, és meg sem bírtam mozdulni. Szerencsére a többiek hamar észrevették, hogy gáz van, és a segítségemre siettek. Egyszerűen képtelen voltam megmozdulni, de még a levegővétel is komoly erőfeszítést jelentett. Kiabálni sem tudtam. Csak arra gondoltam, hogy most nagy a baj. Miután partra vittek, vártam, hogy elmúljon az elviselhetetlen szúró fájdalom, de nem így történt. Orvoshoz fordultam, kiderült, hogy eltört a bordám” – mesélte Sylvi a történteket, rögtön hozzátette:

„Az orvos szigorú fekvést rendelt, és ez a legelviselhetetlenebb az egészben. Nem tudok belenyugodni, hogy egy ideig nem mehetek edzésekre. Biztos vagyok benne, hogy amint enyhül a fájdalmam, és képes leszek mozogni, azonnal deszkát ragadok, és irány a tó!”

Reméljük, mihamarabb felépül a sztár és újra boldogan szelheti a habokat

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását