2024. május 21. - Konstantin

Már halottja is van a hatalmas áradásnak

A megáradt folyók házakat és utakat öntöttek el szerdán az észak-morvaországi Vsetín körzetében, és egy asszony a vízbe fulladt - közölték helyi katasztrófavédelmi illetékesek.
2009. június 25. csütörtök 08:37 - HírExtra
"Többen közvetlen veszélyben vannak, az árvíz miatt nem tudják elhagyni a házukat. Több autós az utakon rekedt" - számolt be róla Ivo Mitácek, a regionális tűzoltóság parancsnoka. A tűzoltók teljes létszámmal dolgoznak az érintett településeken - fűzte hozzá. A helyszínen dolgozó mentőcsapatok egyik szóvivője elmondta: a halálos áldozat tetemére Novy Jicin faluban bukkantak. Személyazonosságát még nem tudták megállapítani.

A cseh Hidrometeorológiai Intézet jelentése szerint a Roznovska Becva folyó vízszintje Valasské Meziriciben 120 centiméterrel emelkedett.

Vsetín közelében több utat elárasztott a víz - közölte az Autópálya-felügyelet. A közlekedést kidőlt fák is nehezítik. Zubríban az árvíz miatt lezárták a Szlovákiában vezető főútvonalat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását