2024. június 17. - Laura, Alida

Hatalmas jégeső zúdúlt a fővárosra

Jégeső esett felhőszakadás kíséretében a főváros több budai kerületében csütörtök este, a hegyekből lezúduló víz miatt lelassult a közlekedés. A tűzoltók este fél tízig körülbelül 60-70 riasztást kaptak.
2009. június 25. csütörtök 23:30 - HírExtra
Jégeső hullott a Moszkva téren és az Istenhegyi úton - mondták az MTI-be telefonáló budapestiek. A Rózsadombon pincéket öntött el a víz, a Szilágyi Erzsébet fasorban egy benzinkút került víz alá.

A XXII. kerületi Szoborpark közelében 6-7 autó csúszott az árokba, a Budaőrsi úton a felhőszakadás miatt csak lépésben haladt a forgalom.

A fővárosi tűzoltóság este fél tízig körülbelül 60-70 riasztást kapott - közölte az MTI-vel az ügyeletes. A legtöbb káresemény a XXII. és a II. kerületekben történt.

A tűzoltóság munkatársai az MTI érdeklődésének időpontjában 11 helyszínen dolgoztak, de mint az ügyeletes elmondta, folyamatosan érkeztek hozzájuk a további bejelentések. A legtöbb esetben kidőlt fákhoz és az épületekbe betört víz szivattyúzásához hívták ki őket. A XVII. kerületben, a Péceli úton villámcsapás miatt kigyulladt egy ház - közölték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását