2024. április 28. - Valéria

Fizetéscsökkentésért akciózik a Fidesz

A Fidesz szerint pr-akció az állami cégvezetők fizetésének csökkentése, az ebből várt bevételeknek eddig mindössze az egyhetede folyt be a költségvetésbe - közölte Koszorús László, a párt országgyűlési képviselője szerdán Budapesten.
2009. június 24. szerda 16:40 - HírExtra
Mind a Gyurcsány Ferenc volt, mind pedig a Bajnai Gordon jelenlegi miniszterelnök által elrendelt pr-akció arról szól, hogy csökkenteni kell az állami cégvezetők "valóban pofátlanul magas fizetését", azonban mindkettő pótcselekvés: az országot és a költségvetést ugyanis ilyen akciókkal nem lehet rendbe tenni - mondta sajtótájékoztatóján a fideszes politikus.

Koszorús László szerint még ezeket a pótcselekvéseket sem tudja megvalósítani a kormány, hiszen az ezekből várt bevételeknek mindössze az egyhetede folyt be eddig a költségvetésbe. "Az állami cégvezetők nem hajtják végre főnökeik utasításait" - jelentette ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

jenő
2009. június 24. 17:19
Amit a kormány játszik nagyban, ha annak felét a fidesz az önkormányzatokban eljátszaná akkor jogos lehetne az ugatásuk. Mert ez így nem más mint bunkó parasztvakítás.A fideszes önkormányzatok nagyobb pénzt adnak simliben- ilyen-olyan tagság-képviselőség-rokonság-igazgatóság-felügyelőbizottság- mint az állam, CSAK EZEK NINCSENEK ANNYIRA SZEM ELŐTT.KÍVÁNCSI VAGYOK? HOGYAN KELL ÉLNI? HOGY OLYAN ANYAGI KONDÍCIÓIM LEGYENEK MINT MONDJUK SZÍJJÁRTÓ PÉTERNEK ??????????????????????????
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását