2024. április 30. - Katalin, Kitti

Vegyen szex órákat Orosz Barbitól!

A Cool Tv műsorvezetője, Orosz Barbara úgy döntött, hogy egy alapítvány keretében fogja a helyes szexualitásra oktatni a diákokat.
2009. június 19. péntek 12:59 - HírExtra
A Cool Night műsorvezetőjétől, Orosz Barbarától sosem állt messze a szex téma, mindig is nyíltan beszélt róla. Most úgy érzi, hogy már annyi mindent tud, és tapasztalt, hogy az évek alatt felgyülemlett tudását átadja a következő generációnak.

- Rengeteg e-mailt kapok a műsor kapcsán, és elképeszt, hogy mennyi tévhit él a nézőkben a szexualitásról. Most azon dolgozom, hogy szakértők bevonásával létrehozzak egy alapítványt, amelynek segítségével iskolákban tartanánk szexuális felvilágosítást. – mesélte Orosz Barbara, akinek a neve szinte összeforrt a szexszel.

- Nem félek feltenni kérdéseket, és ha nem lennék bevállalós, akkor az lejönne a képernyőről, és nem szeretnének bennünket ilyen sokan. A Cool Nighton kívül nincs még egy olyan műsor, amelyben ennyire nyíltan beszélnének a szexualitásról. Ez egyáltalán nem szégyellni való, mert a szex minden ember életének a része.

Nemcsak a szexről beszél

Sokan nem tudják, de Barbi nemcsak műsorvezető, hanem már tizennyolc éve színész, jelenleg a Győri Nemzeti Színházhoz köti szerződés már öt éve. Szerencséjére ottani főnökeinek nem okoz problémát, hogy éjjelente a szexről vezet műsort.

- A színházigazgatóm azt mondta, hogy látott már ebben a műsorban, látott színpadon is, és nincs kifogása az ellen, hogy a Cool Night Extrát vezessem. - mondta Barbara, akinek szavait a Győri Nemzeti Színház sajtókapcsolatokkal foglalkozó munkatársa is megerősítette.

– Tudomásul vesszük, hogy Orosz Barbara milyen műsort vezet. Nem gondoljuk, hogy számunkra vállalhatatlan dolgot tesz, olyat, amely miatt meg kellene tagadnunk őt. – mondta a színház sajtósa.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását