2024. április 30. - Katalin, Kitti

Első osztályú sztárok! Szexi, kedves, vadító és szabad

Az egyik külföldi celeb magazin úgy döntött, hogy sorba veszi a legszexisebb agglegény sztárokat, így született meg a Top 10-es listájuk, előkelő nevekkel.
2009. június 18. csütörtök 13:09 - Kővári Adrienn
Ha már a szebbnél szebb sztárhölgyekről lehet mindenféle listát összeállítani, akkor a férfiakról miért ne lehetne? Biztosan így gondolta a People magazin is, mert elkészítette saját listáját, amin ráadásul nem akárkik, hanem a világ legszexisebb agglegény férfijai foglalnak helyet.

A lista elég érdekes, nem mintha nem a legjobb férfiak kacsintanának le róla, de mégis van egy-két név, aki kicsit megkérdőjelezhető. Ha ez tetszik a nőknek... Íme az a tíz férfi, akitől minden pasi tanulhatna, és akiktől minden nő beindul!

10. Robert Pattinson
Mindenki meglepődött ezen, hogy minden idők legsármosabb vámpír fiúja, csak a tizedik helyen végzett. Sokan az első helyet borítékolták neki, de nem, ő most a tizedik helyezést vihette haza. Ha valaki még mindig nem ismerné őt, eláruljuk, hogy a Twilight (Alkonyat) című nagy sikerű vámpíros-romantikus filmjének a főszereplője. Amióta felkapták, már nagyon sok lánnyal összehozták, de konkréten olyan, hogy barátnő, az nem szerepel a napirendjében.

9. Taylor Kitsch
A huszonnyolc éves kanadai színész-modellt a közelmúltban az X-Men kezdetek: Farkas című filmben láthattuk. Rengeteg nő rajong érte világszerte, de kicsit érthetetlen, hogy előzhette meg ő a jelenlegi legszexisebb férfit a világon, azaz a föntebb említett Robert-et.

8. Common
Igen bizony, egy rap zenével foglalatoskodó sztár is helyet kapott ezen a listán, méghozzá a nyolcadik helyen. Idén szerepet kapott a Terminátor: Megváltás című produkcióban is. A rapper már harminchét éves, elmondása szerint a legextrémebb dolgokat mindig a szerelem érdekében követte el, ugyanis bármit megtenne párjáért. Ami egyébként most nincs neki, ezért is kerülhetett fel erre a listára.

7. Brody Jenner
Egy újabb kevésbé ismert arc, a mi kis hazánkba nem igazán jutott el az ő neve. A Hills egyik szereplője, rengeteg celeb hölggyel randizott már, olyanok is megfordultak az ágyában, mint Heidi Montag, vagy Nicole Richie. Most éppen facér, és várja a szebbnél szebb hölgyjelentkezőket, akikből valljuk be, akad bőven.

6. Dwayne Johnson
A HírExtra választása
1. Robert Pattinson
2. Chace Crawford
3. Common
4. Chris Pine
5. Shia LaBeouf
6. Adam Lambert
7. Brody Jenner
8. Ryan Eggold & Kellan Lutz
9. Taylor Kitsch
10.Dwayne Johnson
Ő rajta biztos, hogy sokan meglepődnek, hogy mit is keres egy ilyen listán. Az egyik dolog, hogy agglegény, dehogy ennyire jó pasi is lenne, az már megkérdőjelezhető. Ennek ellenére valaki úgy döntött, hogy helyet kell kapnia a top tízben. Olyan filmekben láthattuk, mint a Skorpiókirály, vagy a Boszorkány-hegy. Így már rémlik?

5. Ryan Eggold & Kellan Lutz
Hogy miért szerepel a két színész egyformán az ötödik helyen? Annyira közel áll egymáshoz a két férfi – nem abban az értelemben, ők csak nagyon jó barátok. Mostanában annyira elválaszthatatlannak tűnnek, hogy megillette őket az ötödik helyezés. Ryan Eggold a Beverly Hills 90210 ifjú színésze, míg Kellan Lutz egy Twiligth-os szereplő.

4. Adam Lambert
Amerika új kedvence, ő nyerte meg idén az American Idol-t, azaz a helyi Megasztárt. Hogy mit érdemes róla tudni? Kikiáltották újdonsült rocksztárnak, viszont a verseny után kiderült róla, hogy bizony a saját neméhez vonzódik. Ennek ellenére hölgyek milliói rajonganak érte, szeretne hatalmas karriert befutni a celeb életben.

3. Shia LaBeouf
Első dobogósunk nem más, mint Shia, a Transformers sztárja. Láthattuk őt már az Indiana Jones négyben, és a Sasszemben is. Az utóbbi hónapokban nagyon felkapták a színészt, akinek bizony ez egy kicsit a fejébe is szállt. Híres agglegény, pedig a sajtó már több nővel is összehozta, egy időben Rihanna barátja is volt.

2. Chris Pine
A Star Trek üdvöskéje lett az ezüstérmes, az biztos, hogy könnyen leveszi a nőket a lábáról. Láthattuk őt korábban a Neveletlen Hercegnő második epizódjában is. Joggal választották meg őt a dobogó második fokára, hiszen rengeteg nő álmodozik róla elalvás előtt.

1. Chace Crawford

Hogy ki is áll az első helyen? Amerika legújabb kedvence a Gossip Girl című tini sorozatból ismert. Nálunk ez Pletykafészek címen fut. A huszonhárom éves sztár sármos, és nagyon szexi, ráadásul egyedülálló! Jobb nem is kerülhetett volna az első helyre, talán csak Robert Pattinson. Hiába választották volna hölgyek milliói a vámpír fiút győztesnek, úgy tűnik Chace sokkal szexisebb. Elmondása szerint ő nem keres barátnőt, de igazából mégis keres, csak nem olyan elszántan.

Íme tehát napjaink legdögösebb férfijai! A hölgyeknek most már csak ki kell választaniuk a nekik tetszőt, és elrabolni a szívét az imádott sztárnak. Hiába agglegény az összes, egy aranyos barátnőt mindegyikük elviselne...
Forrás: HírExtra/People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását