2024. május 14. - Bonifác

Bajnai szerint megtettük, amit a válság miatt kell

Magyarország részben már megtette, illetve ezekben a hónapokban megteszi azt, amit a jelenlegi nemzetközi gazdasági válságban házi feladatként meg kell tennie - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben.
2009. június 18. csütörtök 18:06 - HírExtra
Az új kormány az elmúlt hatvan napban olyan lépéseket tett, olyan reformokat hajtott végre, amelyek világossá teszik, hogy Magyarország megértette a válság neki szóló üzenetét, így például stabilizálta, és hosszú távon egyensúlyba hozta költségvetését - szögezte le a kormányfő az uniós tagországok vezetőinek ülése előtt tartott sajtótájékoztatón, kérdésre válaszolva.

Mint mondta, jó lelkiismerettel érkezett a csúcstalálkozóra, és így mondhatja azt is, hogy Európa többi része is tegye meg azt, amit közösen kell tenni azért, hogy kilábaljanak a válságból.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

d.a.angela
2009. június 18. 19:09
biztosan megveregették a vállát... és most aztán dübörög a gazdaság, holnaptól a jobb élet vár, nem lesz több munkanélküliség, mindenre elég lesz a fizetésünk, nyaralni megyünk.... Eu többi részének is meg kellene csinálnia a megszorításokat, e szép eredményket látva...csak azok a gonosz nyugatiak valahogy nem akarják, mindig csak azokat a gazdaságélénkítő programokat gyártják...gratulálok a bajnainak, megérdemli.... majd kap egy szép kitűntetést biztosan.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását