2024. április 27. - Zita

Lebukott a cigicsempész család

Összesen 6,5 millió forint értékű cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök egy autóban és egy nyírgyulaji ingatlannál, a dohányáru csempészésében egy egész család vett részt - közölte a Vám-és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
2009. június 17. szerda 19:44 - HírExtra
A Nyíradony közelében végrehajtott rajtaütés során 8520 doboz, 5,5 millió forint értékű, ukrán zárjegyes cigarettát találtak a pénzügyőrök egy teherautó dupla tetőszerkezetében - mondta Jánvári Regina.

A pénzügyőr főhadnagy tájékoztatása szerint a rajtaütés helyszínétől 10 kilométerre, Hajdúsámson belterületén is ellenőrzéseket végeztek a vámosok, ott egy személygépkocsi akadt fenn a rostán. A sofőr - aki a csempész testvére - valószínűleg felvezetőként működött közre a cigaretta sikeres célba juttatásában. A nyomozók aznap este az elkövető apjánál, egy Nyírgyulaj környéki tanyán is vizsgálódtak. Az ottani házkutatás során még 2000 doboz csempészett cigaretta került elő, melynek értéke meghaladja az 1 millió forintot. Az összesen 6,5 millió forint értékű csempészárut az átalakított gépjárművel együtt a pénzügyőrök lefoglalták, az autó sofőrje és utasa ellen pedig jövedéki orgazdaság bűntett elkövetése miatt indult eljárás - mondta a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását