2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Újabb ingatlanügy?

Hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság több kőszegi önkormányzati ingatlan eladása miatt - erősítette meg a Népszabadság hírét hétfőn az MTI-nek Szalai Ferenc alezredes.
2009. június 15. hétfő 13:35 - HírExtra
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a rendőrségi vizsgálat egy közérdekű bejelentés alapján indult. Részleteket a nyomozás érdekében nem kívánt közölni.

A bejelentést az Alpokalja Zöldek közhasznú egyesület nevében a szervezet elnöke tette. Ifjabb Kondics Imre az MTI-nek elmondta: szerintük a városfejlesztési, vagyonügyi és környezetvédelmi bizottság korábbi fideszes elnöke gyanús körülmények között szerzett meg több önkormányzati ingatlant, önmaga, családtagjai és rokonai részére.

Az MTI megpróbálta az érintettet is megkérdezni a gyanúsításról, de a képviselőt nem sikerült elérnie.

Huber László, Kőszeg polgármestere az MTI-nek elmondta: a rendőrség hivatalosan értesítette a nyomozásról, de a vizsgálat befejezéséig nem kíván nyilatkozni. Annyit elmondott, hogy megszigorították az önkormányzati ingatlanok értékesítését szabályzó rendeletet.

A városfejlesztési bizottság csak előzetes értékbecslés alapján dönthet ötmillió forintos értékhatárig. Magasabb összeg fölött két értékbecslés szükséges. A szabályok szerint legalább egy év bérleti jogviszonnyal kell rendelkeznie annak, aki részletfizetési kedvezménnyel kívánja megvásárolni az ingatlant - mondta el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását