2024. május 18. - Erik, Alexandra

Navracsics visszavonatná a kormánnyal a vagyonadót

A Fidesz azt követeli, hogy a kormány fejezze be a közvagyon elherdálását, vonja vissza a vagyonadó bevezetéséről, valamint a polgári törvénykönyvről szóló törvényjavaslatot - jelentette ki Navracsics Tibor (Fidesz) hétfőn napirend előtt a parlamentben.
2009. június 15. hétfő 14:46 - HírExtra
A Fidesz frakcióvezetője közölte: a Fidesz hétvégén megtartott kongresszusán azt fogalmazták meg: a kormány ne privatizálja az erdőt és a vízközműveket, fejezze be a közvagyon elherdálását, vonja vissza a vagyonadó bevezetéséről, valamint a polgári törvénykönyvről szóló törvényjavaslatot. Emellett a kormány állítson le minden átszervezést az oktatási szférában, és vessen véget "bukott pártpolitikusok állami intézmények élére történő ejtőernyőzésének".

A kormány állítsa le a Déli Áramlat gázvezeték magyarországi cégének alapítási folyamatát - jelentette ki.Navracsics Tibor azt kérte a kormánytól, hogy tartsák szem előtt az ország érdekeit, és tegyék lehetővé az előre hozott választásokat.

Ujhelyi István államtitkár azt válaszolta: utoljára valamikor a rendszerváltás előtt fordulhatott elő, hogy pártkongresszusi határozatokat olvastak fel az Országgyűlésben.

Példaként hozta fel a kormány teljesítménye kapcsán, hogy első napjaiban megsegítette a devizahiteleseket.Az elmúlt hetekben a nemzetközi sajtó írásaiban azt jelzi, hogy Magyarország visszanyerte a nemzetközi hitelét - emelte ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

d.a.angela
2009. június 15. 15:19
A kormány nem fogja engedni az előrehozott választásokat, mert a kormánypártoknak most idő kell, hogy rendezzék a soraikat. Az más kérdés, hogy ez majdnem lehetetlen. Most arra kellenne gondolniuk, hogy bármit változtatnak, bármilyen megszorítást tezsnek, az a fidesz hatalomrajutásakor vissza lesz csinálva. A megszorítások hallva nyerte vissza állítólag Mo. a nemzetközi hitelét. Hát ilyen helyzet be már nem arra kellenne gondolni, hogy mi a véleméynünk rólunk, ui ha valami külföldi befektetés van kiláátásban, akkor ott csakis a üzleti szempontból lesz figyelmebe véve. Akoörmáypártok , ha csak kicsit is zseretnék az országikat, most lelépnének. Nem tudom, hogyan fogja megoldani a fidesz, v. bármilyen párt ezt a helyzetet, de valami féle, nem megszorításokon, az fejlesztéseken alapuló irányt kellen már felvenni és nem 1 év múlva,hanem most. Ezért lenne jobb az előrehozott választás. Az mszp csak a hatalomba kapaszkodik, később még nehezebb lesz rendbehopzni. Nem most kell hirtelen kapkodni mindeféle hülye döntéseket hozni, volt rá jó pár évük.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását