2024. május 14. - Bonifác

Itt a vége! Kirúgják a TV2 sztárját!

Újabb búcsúzó a TV2 Jóban rosszban című sorozatában: ezúttal a kezdetek óta a szereplőgárdába tartozó Gazdag Tibor, azaz Pongrácz doktor repül a produkcióból.
2009. június 15. hétfő 07:30 - HírExtra
Négy éve alakítja rendületlenül a TV2 gagyi orvosos szappanoperájában Pongrácz Pétert, a Csillagvirág klinika főorvosát Gazdag Tibor. Most azonban úgy néz ki, hogy a TV2 anyagi problémái miatt hamarosan el kell búcsúznia a karaktertől…

– Pongrácz doktor súlyos egészségügyi problémákkal küzd – mondta talányosan a Blikk megkeresésére a színész, azaz sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta, illetve merte a távozásáról felröppent pletykákat.

Gazdag kirúgása nem egyedülálló a sorozat történetében. A csatorna illetékesei Szorcsik Vikivel kezdték a nagy tisztogatást, majd szép sorban megváltak Tallós Ritától, Várdai Anikótól, Friedel Fruzsinától, Szanitter Dávidtól, Puskás Pétertől és persze Gregor Bernadettől is. Ezzel azonban még nem volt vége: elhajtották Vándor Évát és Előd Álmost is, sőt Nagyváradi Erzsébetet is elküldték.

A Blikk információ szerint Gazdag gázsija 800 ezer forintra rúgott.

– Nem kommentálom a hírt, a műfaj szabályai szerint bármi megtörténhet – reagált minderre Magyar Rita, a TV2 szóvivője. Lefordítva a mindig diplomatikus sajtós mondatot: alighanem valóban repülni fog Gazdag.

Az még csak, hogy átjáróház, de kezd az egész sorozat egy rossz vicchez hasonlítani…

Amikor még minden szép volt... Íme a Jóban rosszban eredeti főcíme, az eredeti szereplőkkel! Kevesen maradtak...

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

KKata
2009. június 16. 01:07
Szívből sajnálnám, ha Pongrácz doki is ki lenne rúgva! Már alig marad élvezhető szereplő a sorozatban! Remélem a Nemes fiúk még maradnak!!
Sajnos a spórolás már az élvezhetőség rovására megy!! Lehet gagyi szereplőkkel felhiggítani az összeszokott Gárdát, de a nézőközönség hamarosan el fog tünni!!! Hajrá TV2! Arról nem is beszélve, hogy annyit megérdemeltünk volna nézők, hogy tudatják velünk ne keressétek a műsort 1-2 hónapig!!
lulu60
2009. június 15. 22:29
Leépítések: a szépségklinika megszűnt, de a munkatársai a mai napig szerepelnek. Minek? Annyi tiszteletet megérdemelnének a nézők, hogy az utolsó rész után kiírnák: 2-3 hét múlva folytatjuk. Ál-Barbika nagyon rosszul játssza a szerepét. Találós kérdés: Rékáék mikor veszik észre, hogy Ádám volt barátnője lenyúlta a pénzüket a fésülködő asztalból?
nostri
2009. június 15. 17:49
Nekem is az jutott az eszembe, amit Vackor írt...
hogy a sorozatok az alap karakterekre építenek...
Ha csupán anyagi oka van a dolognak, akkor miért nem mondja meg a sorozat szerkesztője, hogy ennyi pénzünk van erre, és kész... így pocsék, nézhetetlen lesz ez az egész.
Egyszerűbb lenne akkor ezt a Kalamár sorozatot teljesen levenni a műsorukból...a másik ramaty kanálison megy még másik Kalamár sorozat, őszintén szólva innen is kivehetnék Zsolt figuráját, Klaudiát, Miklós is, oszt lehet spórolni...
vackor
2009. június 15. 16:46
Ha minden tehetségtelen embert szerepeltetnek ebben a műsorban csak azért mert a gázsijuk igen alacsony akkor sajna. Mi van a nézettségi mutatóval? Ha az a cél, hogy senki ne nézze, akkor jóirányba halad a csatorna.Volt 1 műsoruk ami nézhető és élvezhető volt, de sajna egyre inkább a nézhetetlen kategóriát közelíti. Minden régi szereplőt kiírtak a sorozatból, A nagy és hosszú élvezhető sorozat mindig az alapító szerepre épül. Pl. Barátok közt, de nem véletlen a Dallas sorozat sok-sok évet ért meg és még ma is igen népszerű az újravetítés kapcsán is. Valóban rosszul sikerült Barbara személyének cseréje. Előd szerepe nem túlságosan szerencsés a sorozatban. Lenke szerepe való életet tükröz, de lehetne még csiszolni azon is. Kérem gondolják át újra a sorozatos leépítést. Gazdasági válság ide vagy oda mindent tönkre tettek ebben a sorozatban ami jó volt benne. Inkább szüntessék meg mert a kis gázsit kapó szereplőkre nem érdemes alapozni!
Terike70
2009. június 15. 15:34
Szerintem kirughatnák Várnagy Elődöt és Lenkét, mert már elegem van belőlük. Nagyon unalmasak.
Ariella
2009. június 15. 14:21
Lassan már nem látom értelmét nézni. Már így is nagyon hiányoljuk Szorcsik Vikit, Gregor Bernadettet, a masszőr fiút. Ne is mondjam, az első Pongrác Barbara nélkül egyenesen pocsék. Semmi kifogásom az új színésznő ellen, aki alakítja Pongrác Barbarát, de közel sem hasonlít a régire. Soványabb, arcba is nagyon más, barna is lett a beszéd stílusa stb. Hiába plasztika műtét ide vagy oda, akkor se jó! Ha így haladnak semmi értelme nézni! Szomorú, hogy mindég a jó és fontos szereplők mennek el. Miért nem küldik el Várnagy Elődöt, Ibolyt, Ádámot. Lenke is is unalmas nagyon a hülye hisztijeivel és jellemével. Jobb volna kigyógyulna Zámori doktornő és összejönne Attilával. Érdekesebb lenne! Dávid és Margit is egymásé lehetne! Csináljanak már végre valami jót! Maradjon Pongrác főorvos, jöjjön vissza a régi főnővér és támadjon fel valahogy Gregor Bernadett. A nézők kívánságára forgassonak, ne a sajátjukra.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását