2024. április 28. - Valéria

Itt a vége! Kirúgják a TV2 sztárját!

Újabb búcsúzó a TV2 Jóban rosszban című sorozatában: ezúttal a kezdetek óta a szereplőgárdába tartozó Gazdag Tibor, azaz Pongrácz doktor repül a produkcióból.
2009. június 15. hétfő 07:30 - HírExtra
Négy éve alakítja rendületlenül a TV2 gagyi orvosos szappanoperájában Pongrácz Pétert, a Csillagvirág klinika főorvosát Gazdag Tibor. Most azonban úgy néz ki, hogy a TV2 anyagi problémái miatt hamarosan el kell búcsúznia a karaktertől…

– Pongrácz doktor súlyos egészségügyi problémákkal küzd – mondta talányosan a Blikk megkeresésére a színész, azaz sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarta, illetve merte a távozásáról felröppent pletykákat.

Gazdag kirúgása nem egyedülálló a sorozat történetében. A csatorna illetékesei Szorcsik Vikivel kezdték a nagy tisztogatást, majd szép sorban megváltak Tallós Ritától, Várdai Anikótól, Friedel Fruzsinától, Szanitter Dávidtól, Puskás Pétertől és persze Gregor Bernadettől is. Ezzel azonban még nem volt vége: elhajtották Vándor Évát és Előd Álmost is, sőt Nagyváradi Erzsébetet is elküldték.

A Blikk információ szerint Gazdag gázsija 800 ezer forintra rúgott.

– Nem kommentálom a hírt, a műfaj szabályai szerint bármi megtörténhet – reagált minderre Magyar Rita, a TV2 szóvivője. Lefordítva a mindig diplomatikus sajtós mondatot: alighanem valóban repülni fog Gazdag.

Az még csak, hogy átjáróház, de kezd az egész sorozat egy rossz vicchez hasonlítani…

Amikor még minden szép volt... Íme a Jóban rosszban eredeti főcíme, az eredeti szereplőkkel! Kevesen maradtak...

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

KKata
2009. június 16. 01:07
Szívből sajnálnám, ha Pongrácz doki is ki lenne rúgva! Már alig marad élvezhető szereplő a sorozatban! Remélem a Nemes fiúk még maradnak!!
Sajnos a spórolás már az élvezhetőség rovására megy!! Lehet gagyi szereplőkkel felhiggítani az összeszokott Gárdát, de a nézőközönség hamarosan el fog tünni!!! Hajrá TV2! Arról nem is beszélve, hogy annyit megérdemeltünk volna nézők, hogy tudatják velünk ne keressétek a műsort 1-2 hónapig!!
lulu60
2009. június 15. 22:29
Leépítések: a szépségklinika megszűnt, de a munkatársai a mai napig szerepelnek. Minek? Annyi tiszteletet megérdemelnének a nézők, hogy az utolsó rész után kiírnák: 2-3 hét múlva folytatjuk. Ál-Barbika nagyon rosszul játssza a szerepét. Találós kérdés: Rékáék mikor veszik észre, hogy Ádám volt barátnője lenyúlta a pénzüket a fésülködő asztalból?
nostri
2009. június 15. 17:49
Nekem is az jutott az eszembe, amit Vackor írt...
hogy a sorozatok az alap karakterekre építenek...
Ha csupán anyagi oka van a dolognak, akkor miért nem mondja meg a sorozat szerkesztője, hogy ennyi pénzünk van erre, és kész... így pocsék, nézhetetlen lesz ez az egész.
Egyszerűbb lenne akkor ezt a Kalamár sorozatot teljesen levenni a műsorukból...a másik ramaty kanálison megy még másik Kalamár sorozat, őszintén szólva innen is kivehetnék Zsolt figuráját, Klaudiát, Miklós is, oszt lehet spórolni...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását