2024. április 29. - Péter

Kylie-nak nem megy...

A popsztár több nyilatkozatában is ecsetelte, hogy mennyire boldog új szerelmével. Spanyol barátján ellenben az unottság jeleit lehet felfedezni, mikor Kylie oldalán "feszít".
2009. június 15. hétfő 07:20 - HírExtra
Kylie-nak nem úgy alakul a magánélete, ahogyan szeretné. Az énekesnő a nyilvánosság előtt azt mutatja, hogy mennyire boldog, és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, azonban a bennfentesek szerint, korántsem olyan felhőtlen a viszony közte, és modell kedvese, Andreas Velencoso között.

Barátai állítják, a popsztár szerelmét nem viszonozza spanyol barátja, melyet Kylie egyszerűen nem akar tudomásul venni. Ezt megerősíti az is, ami a napokban történt egy kávézóban. A pár körülbelül kétszer szólt egymáshoz, egy teljes óra leforgása alatt, és mikor Kylie odabújt Andreas mellé, a férfi inkább a telefonján kezdett el hosszan beszélni valakivel.

Az énekesnőn látszik, hogy szereti barátját, de a spanyol macsó arcáról unottság, és gyötrődés olvasható le. -Állította egy szemtanú. Úgy tűnik, Kylie-nak tovább kell várni az igazira.

A popsztár sosem volt szerencsés a szerelemben. Előző barátja rendszeresen csalta, mely óriási fájdalom volt az énekesnő számára, és betegsége is alaposan visszavetette szerelmi életét. Szerencsére a mellrákból felgyógyult Kylie, de a szívét még sokszor össze fogják törni.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását