2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Különösebb meglepetés nem várható a Fidesz-kongresszuson

A Fidesz ma kezdődő kongresszusán várhatóan megerősítik majd a szocialistáknak címzett követeléseket, valamint újraválasztják Orbán Viktor pártelnököt és a négy alelnököt.
2009. június 13. szombat 08:50 - HírExtra
A Fidesz XXIII. tisztújító kongresszusa délelőtt tíz órakor kezdődik majd a budapesti Sportmax rendezvényközpontban, és várhatóan délután három óráig tart. A végig nyílt tanácskozáson Varga Mihály alelnök terjeszti elő azt a javaslatot, hogy a szocialistáknak küldött nyílt levélben lévő követeléseket a kongresszus is fogalmazza meg és erősítse meg.

A kongresszuson újabb két évre választják meg a Fidesz elnökét és négy alelnökét. A kongresszuson a küldöttek előtt felszólalnak a Fidesz alelnökei, valamint Schmitt Pál, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője és Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője is.

Emellett a Fidesz szövetségesei nevében Semjén Zsolt, a KDNP elnöke mond beszédet, a határon túli magyarok képviseletében pedig Tőkés László püspök, EP-képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke, valamint Kovács Miklós, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke szólal fel. A kongresszus zárásaként Orbán Viktor pártelnök mond beszédet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását