2024. április 26. - Ervin

Tűz a papírgyárban

Öt-hatszáz tonnányi hulladékpapír gyulladt ki a dunaújvárosi papírgyárban csütörtökön; a lángokat rövid idő alatt megfékezte a tűzoltóság - közölte a gyár igazgatója az MTI-vel.
2009. június 11. csütörtök 17:50 - HírExtra
Bencs Attila ismertetése szerint a lángok eloltása után a tűzoltók még órákon át megfigyelés alatt tartották a papírbálákat.

Mint mondta, nem sokkal 12 óra előtt kapott lángra a hulladékpapír. A létesítményi tűzoltóság hat percen belül megkezdte az oltást, majd a hivatásos tűzoltók is megérkeztek.
Miután hármas fokozatúvá minősítették a tüzet a dunaújvárosi tűzoltók segítségére siettek a paksiak és sárbogárdiak is.

A gyárigazgató közölte, a tűzben öt-hatszáz tonna hulladékpapír égett el. A kár pontos mértéke még nem ismert, azt néhány millióra becsülik - tette hozzá.

Bencs Attila hangsúlyozta, hogy környezeti kár nem keletkezett.Orosz Csaba tűzoltó százados az MTI-nek elmondta, hogy a lángok megfékezése után komoly feladatot jelent számukra az is, hogy a bálákat szétbontva megakadályozzák a tűz újjáéledését. A tűz okait vizsgálják - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását