2024. május 13. - Szervác, Imola

Egy éjszaka alatt kétszer is loptak

Egy éjszaka alatt két bűncselekményt követtek el azok a tolvajok, akiket Tokajban fogtak el - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.
2009. június 11. csütörtök 15:08 - HírExtra
A tokaji rendőrőrs járőrpárosa az egyik gyanúsítottat a város vasútállomásán fogta el. A tiszalöki férfi egy bokor alatt bújt meg, kezét piros-fekete zokni fedte, s a rendőrök láttán zavartan magyarázkodni kezdett. A járőrök azt is észrevették, hogy az egyik közeli apartman szúnyoghálóját kivágták - közölte a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Dobi Tamás hozzátette: a másik elkövetőt akkor fogták el, amikor megpróbált elvegyülni az egyik szórakozóhelyről kiáramló tömegben. A férfira azért figyeltek fel, mert túlzottan lehorgasztotta a fejét, s a pulóverét megpróbálta az arcára húzni. Az ellenőrzéskor különböző ékszereket találtak nála a rendőrök. Miközben a két férfit őrizetbe vették, a rendőrségre újabb bejelentés érkezett, amely szerint egy másik tokaji ingatlanból is ékszereket vittek el.

A gyanúsítottak tagadták a bűncselekmények elkövetését. A szerencsi rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ellenük és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság el is rendelt. Az egyik férfi eddig hétszer, míg társa harminckétszer volt büntetve, javarészt vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását