2024. május 4. - Mónika, Flórián

Befutotta magát a vébére versenyzőnk

Kazi Tamás remek, 1:46.15 perces idővel nyerte a férfi 800 métert, s ezzel teljesítette az indulási szintet a berlini világbajnokságra a Vasas Pasaréti úti pályáján rendezett atlétikai viadalon, szerdán.
2009. június 11. csütörtök 09:36 - HírExtra
A magyar szövetség honlapja szerint a 800-as mezőnynek Szemeti Péter "nyulazott", méghozzá kiváló tempóban, Kazi pedig ezt kihasználva érte el egyéni csúcsot jelentő idejét.

"Bennem volt igazából, hogy el fog indulni a lábam. Az első versenyemet 1:47,7-tel kezdtem, a másodikon már egyénit futottam - nyilatkozta a masz.hu-nak a Debreceni Sportcentrum atlétája. - Még nem is gyorsítottunk, ezt a versenyt is edzőtábor után, mondhatni keringésből csináltam. Még nem is végeztem gyors munkát."

A második helyen - Kazitól jelentősen elmaradva, mégis kifejezetten jó idővel - 1:47.56 perccel Takács Dávid végzett.

Szintén szerdán Szalonikiben is rendeztek versenyt, melyen Varga Judit 2:00.91 perccel negyedik lett 800-on, Bene Barna pedig 3:41.84-gyel szintén negyedikként ért célba férfi 1500-on.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását