2024. április 23. - Béla

A térfigyelő buktatta le a rablókat

A térfigyelő kamera buktatott le két tolvajt Szerencsen, a tettesek az általuk feltört büfében ettek, amikor a rendőrök rajtuk ütöttek.
2009. június 10. szerda 10:43 - HírExtra
Szerencs belvárosában, az éjszakai órákban a kamerarendszer diszpécsere felfigyelt két fiatalemberre, akik egy bezárt, lehúzott rolójú büfé előtt megálltak, majd azt több alkalommal körbejárták. Végül egyikük megemelte a lezárt redőnyt és betörte az ablakot. Itt azonban nem tudtak bejutni, ezért berúgták az oldalsó bejárat ajtaját, s bementek az épületbe - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Dobi Tamás hozzátette: mindezt "élő, egyenes adásban" látta a térfigyelő kamerák kezelője, aki értesítette a rendőröket. A tetten ért sóstófalvai és megyaszói férfi éppen a fagyasztott gyroshúst és a sajtot próbálta megenni a büfében, amikor a rendőrök megérkeztek. A járőrök láttán a kasszából kivett aprópénz "kihullott" a zsebükből.

A szerencsi rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két férfi ellen, egyúttal kezdeményezték, hogy gyorsított eljárás keretében állítsák őket bíróság elé - közölte a helyettes szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását