2024. május 17. - Paszkál

Erőszak! Fiatal színésznőnket megviselte a durva szex

Ifjú színésznőnk, Gáspár Kata életében először szexjelenetet forgatott, ráadásul nem is akármilyent! Az Intim fejlövés című filmben nem ez volt az egyetlen durvább jelenete, egyszer meg is akarják erőszakolni...
2009. június 9. kedd 17:32 - HírExtra
Ki az, aki ne emlékezne Gáspár Katára, akit még az Apám beájulna című, magyar tini filmben ismerhettünk meg. Ez már hat éve volt, és csak most kapta meg második filmfőszerepét az Intim fejlövés című produkcióban. A még mindig csak huszonegy éves lány az elmúlt években színházakban bukkant fel, de egy-két filmszerepben is tündökölt.

Most pedig érett nőként kell domborítania a mozivásznon, ugyanis szexjelenetet forgatott.

- A forgatókönyv elsőre megtetszett, szerintem nagyon színvonalas. A bevállalós jelenetek miatt előre tudni akartam, hogy ki lesz a partnerem. Mivel Kovács Lehelt már korábbról ismerem, könnyebb dolgom volt. Ennek ellenére a forgatások során voltak nehezebb pillanatok is - mondta Kata a Borsnak.

- Nagyon kellett koncentrálni, amikor majdnem megerőszakolnak az egyik jelenetben, és egy függőfolyosón verekszem a támadómmal, majd leharapom az orrát. Emberileg pedig az volt húzós, amikor egy asztalon fekszem szinte teljesen meztelenül, a hátam mögött egy ruhátlan fiúval. – mesélte Kata.

Mivel szülei nem mások, mint a híres színészpáros: Bánsági Ildikó, és Gáspár Sándor, így az ő véleményüket kérte ki elsőként az ifjú tehetség.

- Édesapám már látta a filmet, neki tetszett, az édesanyám pedig megígérte, hogy minél hamarabb megnézi ő is – tette még hozzá az ifjú tehetség.

Abban biztosak lehetünk, hogy a film nagyon érdekesnek ígérkezik, ezért érdemes lesz ellátogatni a mozikba.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását