2024. április 25. - Márk

Balázs eltávozott a Barátok Közül

Bruckmann Balázs utoljára volt látható a Barátok közt díszletei között. Távozásának oka Tildával való házasságának megromlása. Bár Balázzsal nem történt még hasonló eset, át tudja érezni, mi játszódhat le ilyenkor egy férfiban.
2008. április 30. szerda 10:40 - Hírextra
- Nem volt még velem olyan, hogy szerelmi háromszögbe kerültem volna. Sohasem lehet tudni, hogy miként alakul Pali élete, éppen ezért akár az is előfordulhat, hogy felbukkan még Tilda életében, de ezt egyelőre senki sem tudhatja – mondta.

Balázs nem esett kétségbe, hogy hét év után el kell hagynia a sorozatot. A felszabaduló idejét és energiáját ezentúl is hasznos dologba fekteti.

- Többet fogok a zenéléssel foglalkozni. Eddig nem jutott elegendő időm a lemezlovaskodásra, pedig ez is egy 100%-os embert kívánó elfoglaltság. Nagyon bizakodó vagyok és remélem, hogy a zenélésben is hasonló sikereket érek el, mint a sorozatban. Egyelőre nincs tervben, hogy folytatnám a színészkedést, de nem is zárkózom el előle.

Az utolsó forgatási napon Balázs az egész stábtól elbúcsúzott, annak ellenére, hogy biztos benne, ezután is sokukkal tartja majd a kapcsolatot.

- Ugyanolyan jó volt az utolsó nap, mint az összes többi, azzal a különbséggel, hogy tudtuk, valami mégiscsak véget ér. Azt hittem rosszabb lesz a búcsúzás, de szerencsére elég vidámra sikeredett az a nap is. Nem élem meg kudarcnak, hogy most távozom a sorozatból, inkább annak örülök, hogy szép hét évet tölthettem itt és büszke vagyok arra, hogy a négy Szilágyi közül én tölthettem a legtöbb időt a Barátok köztben.

Szilágyi Pál szerdán este távozott a Mátyás király térről. Hogy hogyan alakul a sorsa ezután, az hamarosan kiderül.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását