2024. április 29. - Péter

Lilu bevallotta!

Nagyon megfordult a világ a szőke műsorvezetővel. Mióta megtudta, hogy babát vár, sugárzik a boldogságtól. Megtudhattuk azt is, hogy kisfiút hord a szíve alatt.
2009. június 8. hétfő 09:32 - HírExtra
Lilu elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Már régóta tudja babája nemét, de eddig nem akarta nyilvánosságra hozni. Nem meglepő a műsorvezetőtől, hogy várt ezzel a bejelentéssel, hiszen a terhességét is késve osztotta meg nagyérdeművel. Lilu mindig lányt képzelt el magának, így rendesen meglepte, mikor orvosa elárulta, hogy látja a kis jövevény „szerszámát”.

- Mindketten meglepődtünk, amikor kiderült, hogy fiú lesz, mivel Laci és én is lányos szülőknek képzeltük magunkat. Persze ez az örömünkön nem változtatott, az egész család nagyon várja már a babát.- nyilatkozta műsorvezető a Blikknek. Barátok és munkatársak is állítják, hogy Lilu sugárzik, mióta gömbölyödik pocakja, és nagyon boldog férjével, Árva Lászlóval. Várják már a nagy napot, de nem szaladnak a dolgok elejébe.

Nagyon sok dolog van, amit még el kell dönteniük. A név kiválasztása még folyamatban van, és a szülés módját sem határozták meg. Egy valami azért már le van fixálva. A szülőszobában ott lesz Lilu édesanyja, kinek jelenléte nagy biztosnágot jelent a szőke kismama számára.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását