2024. május 12. - Pongrác

Kiszel Tünde a divatzsarnok

Kiszel tünde egyre többet villog lányával – ami nem csoda, hisz Donatellácska épp felcseperedik, míg Tünde csak vénül. Az anyuka azonban megköveteli, hogy lánya is ugyanúgy nézzen ki mint ő.
2009. június 8. hétfő 11:59 - HírExtra
Kiszel Tünde úgy tűnik kilőtt magából minden médiapatront így újabbakra már csak lányával, Donatellácskával futotta. A bálokra immáron inkább vele jár és a fotósok is egyre többet kapják le őket együtt. Ez persze a kislány öltözködésére is hatással van, hisz anyja szereti ha hasonlóan, vagy teljesen egyformán jelennek meg. – Van úgy, hogy teljesen más ruha tetszik, mint anyának. Akkor csak azt szeretném felvenni. Ilyenkor nem hagyom magam - közli azért Donatella, de állítólag az ilyen esetek ritkák.

Azzal semmi gond nincs ha egy anya és lány a szeret egyformán kinézni és közös dolgokat csinálni. Azzal viszont annál inkább, ha az anya Kiszel Tünde és lányából is egy új Kiszel Tündét akar formálni. Ugyanis az anyuka társadalmi presztízse nincs éppen az egekben, és lányának így is éppen elég megbélyegzést jelent felmenője. Bár az is lehet, hogy megvan az ország legfiatalabb megélhetési celebje...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását