2024. május 12. - Pongrác

Két kiló heroin egy sporttáskában

Két kilogramm heroint találtak a vámosok egy szerb férfi csomagjában a röszkei határátkelőhelyen, a nagy tisztaságú kábítószer értéke mintegy 35 millió forint - tájékoztatta a vám- és pénzügyőrség az MTI-t hétfőn.
2009. június 8. hétfő 11:50 - HírExtra
A pénzügyőrök még vasárnap ellenőriztek az átkelőnél egy belépésre jelentkező montenegrói autóbuszt, amelynek sofőrje és utasai is úgy nyilatkoztak, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal - mondta Némedi Varga Éva, a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense.

A vámosok kockázatelemzés alapján a jármű és a csomagok tételes vizsgálata mellett döntöttek, és egy szerb férfi sporttáskájának aljában kialakított rejtekhelyen, négy csomagban több mint két kilogramm nagy tisztaságú heroint találtak - közölte a százados.

A 35 millió forint értékű kábítószert lefoglalták, az őrizetben lévő férfi ellen pedig visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

A röszkei átkelőnél a legutóbb múlt kedden bukkantak heroinra a vámosok, akkor 12 kilogrammnyi drogot próbált Magyarországra csempészni egy szerb férfi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását