2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Végre! Dér Heni rátalált az igazira!

Az argentinai valóságshow-t is megjárt énekesnő, és a Barátok Közt egykori szépfiúja egy párt alkot. Még csak a kapcsolat elején járnak, de már izzik körülöttük a levegő. Vajon Heni rátalált az igazira??
2009. június 4. csütörtök 07:45 - HírExtra
Dér Heni szerelmes! A gyönyörű énekesnő a hírek szerint egy párt alkot az egykori Barátok Közt sztárral, Gyetván Csabával. A megasztárt, és a sorozat volt szépfiúját többször látták kézenfogva sétálni, de megjelentek már együtt több szabadtéri szórakozóhelyen is. Szemtanúk állítás szerint izzott körülöttülk a levegő.

Heni nem akarta kiteregetni magánéletét, de nem is tagadta, hogy gyengéd szálak fűznék Csabához. – Úgy gondolom, hogy a szerelmi életem nem tartozik senkire, és nem szeretném, ha az emberek azon csámcsognának, hogy kivel vagyok együtt. – nyilatkozta Heni a Blikknek.

Az énekesnő nem a legszerencsésebb szerelmi téren. Emlékezhetünk rá, hogy nem is olyan régen, Beszeda Gáborral alkotott egy párt a szerbiából származó sztár. A jóképű tévés a nyilvánosság előtt, Heni tudta nélkül jelentette be, hogy különválnak a közeljövőben útjaik, a porba alázva ezzel a dekoratív énekest.

Ezek után nem is meglepő, hogyha Heni távol akar tudni minden érdeklődőt a magánéletétől.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

katonabácsi
2009. június 4. 10:36
Dekoratív ide, vagy oda, gyönyörű vagy sem minden párkapcsolat egy lutri. Vagy bejön neki, vagy nem. Egyáltalán! Mit kell egy párkapcsolaton csámcsogni? Vagy Dér Henié olyan különleges lenne? Sok hülye, inkább azon csámcsogjon, hogy lesz-e neki holnap mit enni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását