2024. április 28. - Valéria

Megvan a Csináljuk a fesztivált győztese!

A Honfoglalás című filmben felcsendült Kell még egy szó dallal Feke Pál nyerte a Magyar Televízió Csináljuk a fesztivált című könnyűzenei vetélkedőjét.
2009. május 25. hétfő 07:44 - HírExtra
A dalok versenyét vasárnap este élőben közvetítette a Magyar Televízió az m1-en. A nézők szavazatai alapján 12 dal érkezett a célegyenesbe. A nézők választhatták ki kedvencüket, és sms-ben vagy telefonon voksolhattak a megadott dalok kódjaival.

A fellépők között szerepelt még: Csézy, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Simon Boglárka, Dér Heni és Bebe, Balássy Betty és Varga Feri, Tóth Vera és Roy, Töreki Andrea és Vadkerty Imre, Magna Cum Laude, Palcsó Tomi, Serbán Attila.

A döntőben szereplő régi és új filmslágerek között volt még: Az oroszlán ugrani készül – Miért hagytuk, hogy így legyen?, Csinibaba - Különös éjszaka volt, Csak szex és más semmi - Boldogság gyere haza, Fuss, hogy utolérjenek - Félteni kell, Egy bolond százat csinál - Egy bolond…, Egy szoknya… - Micsoda nő ez a férfi, Ezek a fiatalok – Gyémánt és arany, S.O.S Szerelem – Vidéki sanzon, Szálka hal nélkül - SZPSZ, Szerelem első vérig – Szerelem első…,, 2x2 néha öt – Túl szép amit te mondasz…
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását