2021. október 24. - Salamon

Negyedik alkalommal fogtak drogot ugyanott

Rövid időn belül már a negyedik alkalommal találtak doppingszereket a vámosok a magyar-román határon, ezúttal a nagylaki átkelőnél próbálták áthozni a teljesítményfokozókat.
2009. június 4. csütörtök 09:00 - HírExtra
A pénzügyőrök a szerda éjszakai órákban Nagylaknál ellenőriztek egy magyar állampolgárságú férfi által vezetett, postacsomagokat szállító futárautót. A szigorított vizsgálatra félreállított gépjármű rakterében angliai és szlovákiai címzetteknek csomagként feladva kétezer tabletta és közel 34 ezer ampulla teljesítményfokozó szert találtak, amelynek szállításához nem tudtak engedélyt bemutatni - mondta Némedi Varga Éva.

A vámhatóság a 100 millió forintot meghaladó értékű szállítmányt lefoglalta, valamint engedély nélküli külkereskedelmi tevékenység bűntette miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított - tudatta a százados

Az elmúlt hónapban a dél-alföldi román határszakaszon a vámhatóság munkatársai negyedik alkalommal, együttesen közel 150 millió forint értékben füleltek le postacsomagként küldött teljesítményfokozó szállítmányt.

Az ügyekben folyó eddigi nyomozás megállapította, hogy a szereket nem Magyarországra, hanem az Európai Unió más tagállamába vitték volna. Az egészségre károsító anyagokat tartalmazó, orvosi felügyelet nélkül veszélyes teljesítményfokozókat testépítő klubok, szalonok számára kívánták eladni - közölte a sajtóreferens.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását