2024. április 28. - Valéria

Orbán lemondta az MSZP-s meghívást

Előre lekötött, hivatalos - nyíregyházi és egri - programjai miatt Orbán Viktor nem tud eleget tenni Csabai Lászlóné, Nyíregyháza szocialista polgármestere meghívásának - olvasható a Fidesz elnöki stábjának vezetője által jegyzett szerdai válaszlevélben.
2009. június 3. szerda 15:58 - HírExtra
Az MSZP-s politikushoz intézett, s az MTI-hez is eljuttatott levélben Szijjártó Péter megköszöni a levél kézhezvételét, és a szocialista politikus megértését kéri az ügyben.

A nap folyamán Csabai Lászlóné, Nyíregyháza szocialista polgármestere nyílt levélben hívta beszélgetésre Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, aki csütörtökön európai parlamenti választási nagygyűlésen mond beszédet a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

Csabai Lászlóné Nyíregyháza polgármestereként arra kérte Orbán Viktort, szánjon időt arra, hogy a politikai küzdelem közepette figyelmet fordíthasson a szabolcsi megyeszékhelyen élőket közvetlenül érintő kérdésekre is.

A Fidesz választási nagygyűlése csütörtökön 17.00 órakor kezdődik Nyíregyházán, s erre tekintettel az önkormányzati vezető a rendezvény előtt, 16.00 órakor, vagy utána várta volna a polgármesteri hivatalban az ellenzéki párt elnökét.

Csabai Lászlóné - aki mint írta, megtiszteltetésnek venné a találkozót - a levelében a kéréssel kapcsolatban megfogalmazta, azért is fontos lenne a beszélgetés, "hogy Nyíregyháza ne csupán egy kampányesemény, a választási küzdelem eszköze legyen, hanem cél is, a nyíregyháziak érdekének szolgálata".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Keri
2009. június 3. 19:10
Mire véljem Orbán nagyivű pályáját, amikor K(ommunista)ISZ-titkár volt a katonaság alatt,erre jelölés után választották az embert, baloldali forradalmár 1989-ben, a Fidesz természetes szövetségese volt a liberális SZDSZ-nek,majd polgári, jobboldali párttá vált, több helyen szövetségre lépett a fasisztoid Jobbikkal. Mint egy meteor az égen! Szép iv: balról jobbra. Mi nem volt még ez a mitugrász? Talán kalocsai érsek! De van még ideje! (Azért vigyázzon, mert Vitéz János ott áll lesben, tepsivel a kezében, nehogy beleszaladjon egy krvanagy maflásba!) Keri
jobboldali
2009. június 3. 17:44
Kíváncsi lennék, Kerinek megéri-e a sok hülyeség, amit leír?
Keri
2009. június 3. 17:12
Ez a kis pöcs (mármint Orbán!) évek óta fél szembeszállni a baloldali politikusokkal. Nyilvánvaló, hogy célja nem az általa képviselt értékrend hatékonyságának, demokratikusságának a bemutatása, hanem az ellenfél teljes megsemmisitése. De a történelemből tudjuk, mert egy Orbán Viktor nevű 25 éves forradalmár bebizonyitotta, hogy a népakarat bárkit elsöpörhet a közéletből, a hatalomból, ha az nem demokratikus, hanem diktatórikus. Kár ezért a fickóért, sokra vihette volna, igy csak egy a sok elbszott politikus közül. 40 év múlva majd szánalmasan gondolunk rá, mint mondjuk most Pozsgayra, aki bejárta a politikai palettát a kommunizmustól a kapitalizmusig. Persze meggyőződésből! Keri
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását