2024. május 2. - Zsigmond

KDNP: Bajnai hazudott

Mindabból, amit Bajnai Gordon kormánya első 50 napjáról szóló jelentésében elmondott, egy szó sem igaz - közölte a KDNP szerdán az MTI-vel.
2009. június 3. szerda 19:51 - HírExtra
A párt szerint "hazugság Bajnai Gordon azon kitétele, hogy egyben tartották a foglalkoztatási rendszert". Magyarországon hetente zárnak be újabb és újabb üzemek, mennek tönkre kis- és középvállalkozások, és elmenekülnek az országból a külföldi munkaadók - tették hozzá.

Mint közleményükben írták, a miniszterelnök által említett 3,9 százalékos hiánycél jól jelzi a "Bajnai-beszéd komolyságát", mert az összes mértékadó közgazdász ennél jóval nagyobb értékkel számol.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. június 4. 06:53
Valakinek nagyon igaza van:köhög a KDNP,a választók nélküli TETŰPÁRT! Milyen a hazai választási törvény,mennyire "európai",hogy egy ilyen semmit nem érő unintelligens,selejt banda pofázhat elmebeteg dolgokat a Parlamentben? Ezzel a fáradtsággal az MSZP a Thürmer-féle "kommunistákat" is behozhatta volna...
Valaki
2009. június 3. 20:01
De mi is az a kdnp? Valami vicc??!! tomjen zsoltika es barati tarsasaga??
Nem!!
Orokos seggnyalok!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását